KookJij

Recept voor Pasta met citroen, ricotta en doperwtjes

Een heerlijk pasta met citroen, ricotta en doperwtjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Donna Hay
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Kook de pasta in een grote pan gezouten kokend water in 10-12 minuten al dente.
Laat de pappardelle uitlekken en doe ze terug in de pan.
Hussel citroensap, olie, erwtjes, munt, zout en peper door de pasta.
Meng er voorzichtig de ricotta door.
Schep de pasta op de borden en strooi er wat Parmezaanse kaas over

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst