KookJij

Koolrabi met ham en champignonsaus

Een heerlijk koolrabi met ham en champignonsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Koolrabi met ham en champignonsaus te bereiden

Zet een pan koud water op het vuur.
Schil de koolrabi, even wassen onder de kraan.
Snijd er kleine blokjes van.
Doe de koolrabi in de pan (15-20 min. laten koken).

Daarna giet je de koolrabi af.
Zet een koekenpan met een klein klontje boter op het vuur.
Doe in de koekenpan de koolrabi en de hamblokjes.
Let wel op dat ze niet aanbranden! Regematig checken!

Doe het pakje champignonsaus in een steelpannetje en bereid volgens verpakking (Je kunt ook eigen championensaus maken).

Als de champignonsaus klaar is giet je deze over de koolrabi met ham.

Beetje zout en peper er op en klaar!!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

truitje

truitje zegt:
Dank je wel;);)
ess1

ess1 zegt:
Super:D
Anna

Anna zegt:
En hij staat er!
Ziet er heerlijk uit, hoor!
Groetjes,
Anna
KookJij:D:D:D
truitje

truitje zegt:
Ik heb hem gestuurd aan het KookJijteam met het verzoek tot plaatsen. Vanwege mijn hardeschijfcrash een paar weken geleden ben ik het e-mailadres van Anna kwijt, het zal wel in orde komen. Groetjes Gerda :p:p:p
ess1

ess1 zegt:
super(Y)
Anna

Anna zegt:
Ik wacht in spanning!!
;);) Groetjes,
Anna
KookJij
:D
truitje

truitje zegt:
Hoi Esther, ik stuur de foto naar Anna met het verzoek hem bij het recept te plaatsen. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes Gerda ;):p:D
ess1

ess1 zegt:
Hallo Gerda..

Fijn dat het lekker was..
ik had het zelf met krieltjes en slavinken gemaakt!;) maar wil graag die foto:P

Groetjes.
truitje

truitje zegt:
Hallo Esther, ik heb dit vanavond gemaakt en alhoewel de hoeveelheden ontbraken heb ik er toch, met verse champignonsaus, een zeer smakelijk geheel van gemaakt. Wij hebben het gegeten met een (duits) runderrollade en gekookte krieltjes, een heerlijke combinatie. Ik heb er een foto van, wil je die bij het recept geplaatst hebben? Groetjes Gerda :p:p:p