KookJij

Kipsatemarinade

Een heerlijk kipsatemarinade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 80 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Koken met Karin
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipsatemarinade te bereiden

Rasp de schil van de limoen fijn en doe samen met de kokosmelk, djinten, koenjit, suiker en zout in een kom.
Snij de kipfilet in blokjes en schep erdoor en laat een uurtje marineren.
Leg intussen satéstokjes in water (tegen het verbranden).
Prik de gemarineerde kipblokjes aan de satéprikkers.
Verhit de grillpan of de barbecue.
Bak de kipsaté al omdraaiend tot ze gaar zijn.
Serveer met pindasaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst