KookJij

Kabeljauw in papillotte

Een heerlijk kabeljauw in papillotte recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw in papillotte te bereiden

Kruid de visfilet met peper, bestrijk de alu folie met een tl. olie, leg de ham erop, de fijngesneden champignons, vis, tomatenblokjes en fijngesneden sjalot.
Kruid met peper. Plooi de pakjes toe en zet deze in en voorverwarmde oven van 200° gedurende 20 minuten. Dien op met gestoomde aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
ik gebruik bij dit recept gekookte ham, maar je kan dat evengoed met parma ham proberen, ik gebruik visfilets dus kan ik moeilijk de ham er in steken, het is een papillotte dus je doet er mee waar je zin in hebt zou ik zeggen.
 Goossens

Goossens zegt:
Beste, ik wil het graag proberen. Is het parmaham bv, en is het mogelijk de ham eerst in de vis te doen? En dan de rest tomaten en sjalot erover te doen.
Hartelijk Dank,
Goossens
tommeke

tommeke zegt:
Dank u voor het compliment, de meeste gerechten die ik post bij kookjij, zijn makkelijk te maken, zonder veel tijd te besteden. Het enige wat ik doe is 99 % van de gevallen met verse producten werken. Groetjes Jeannine alias Tommeke.
yvonne

yvonne zegt:
Dat is nog eens gemakkelijk genieten.
Heerlijk is het.
Heb je nog meer van die makkelijke maaltijden?
Ik ben fan van je recept.
tommeke

tommeke zegt:
Ik kijk ten zeerste uit naar uw recept.
Mag ik een reactie verwachten wanneer je mijn recept hebt geproefd ? Groetjes Jeannine alias Tommeke
greet1

greet1 zegt:
Zal dit zeker eens proberen. Heb een gelijkaardig recept. Ik zal het ook eens op deze site zetten. Greet uit Oostende ;);)
tommeke

tommeke zegt:
Dank u voor uw reactie, ik vind het fijn dat mijn recept wordt gemaakt en geproefd, lekker of niet, want smaken verschillen toch? Groetjes Jeannine alias Tommeke
securityangel

securityangel zegt:
Lieve Mevrouw, Ik heb u receptje uitgeprobeerd en ik moet zeggen ZALIG gewoon en vooral heel gemakkelijk om te maken. Mijn oprechte dank daarvoor. Vriendelijke groetjes Mimi