KookJij

Hutselbrutsel

Een heerlijk hutselbrutsel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 0 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hutselbrutsel te bereiden

Zet de pannen tegelijk op het vuur. Bak de spekblokjes op een laag vuur. En zorg dat ze uiteindelijk knapperig zijn. Smelt bakboter in de andere koekepan. Als die boter bruin is, voeg dan de paprika, de champignons, de tomaat en de uireepjes toe. Laat daarna alles doorsudderen totdat het rijp is voor consumptie. Voeg dan ook de spekjes erbij. En laat het nog even doorgaren.

Mijn kookverhaal (Anno Schaeffer)

Dit is een recept dat verrijkt kan worden met diverse ingredienten, zoals Tobasco en Sambal Oelek of Ketjap. Zodoende kunt u er een eigen smaak aan geven. En vergeet natuurlijk niet zout en peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anno Schaeffer

Anno Schaeffer zegt:
Ik ben vergeten te vermelden dat alles is stukjes/partjes gesneden moet worden. Dus ook de tomaten, de paprika en de ui. Zonder toevoeging van ingredienten smaakt het overigens ook lekker.
Maisonsalvard

Maisonsalvard zegt:
C'est tout?