KookJij

Gegrilde gevulde paprika's

Een heerlijk gegrilde gevulde paprika's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde gevulde paprika's te bereiden

1. Blancheer de paprika's 5 minuten in gezouten water, laat schrikken en afkoelen.
2. Breng de bouillon aan de kook. Strooi er het polentameel bij. Laat 8 minuten sudderen op zacht vuur. Roer er de boter en gemalen kaas onder. Kruid met peper en zout. Doe in ee spuitzak met een brede, gladde tuit.
3. Snij voorzichtig de steelaanzet van de paprika's, schraap er de zaadjes en zaadlijsten uit en vul ze met polenta. Bestrijk de gevulde groenten met olijfolie en leg ze 10 minuten op de barbecue. Keer ze af en toe om. Bestrooi ze met Provençaalse kruiden, peper uit de molen en zeezout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst