KookJij

Bleekselder met spek

Een heerlijk bleekselder met spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bleekselder met spek te bereiden

Snij de wortel en ui in blokjes, de knoflook in schijfjes en de selder in boogjes van ongeveer 2 cm. Verhit de boter en roerbak hierin het spek, de wortel, ui en knoflook gedurende 5 minuten. Voeg de selder toe en laat nog 2 minuten roerbakken. Overgiet met de bouillon, voeg laurier en bladpeterselie toe, breng op smaak met peper en laat het geheel onder deksel 25 minuten sudderen. Garneer met gehakte peterselie en dien op met gestoomde aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst