Recept
« Terug naar recepten
					
						Appelcrumble
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Appelcrumble
Een heerlijk appelcrumble recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Harry Vanderzaken
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									10 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Amerika
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									Harry Vanderzaken
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Appelcrumble te bereiden
  Verwarm de oven voor op 180c.
Meng de bloem met de gewone suiker in een grote kom.
Werk de boter erdoor tot dat je kruimel-achtige stukjes hebt.
Vet de ovenschotel in met boter.
Schik de schijfjes appel er in en bestrooi de (bruine) basterdsuiker & kaneel.
Voeg er nog een klontje boter aan toe den dank af met het deeg.
Bak 40 - 45 minuten in de oven tot het deeg een bruin tintje krijgt.
Verdeel de crumble op bordjes, serveer met opgeklopte gezoete slagroom
									Meng de bloem met de gewone suiker in een grote kom.
Werk de boter erdoor tot dat je kruimel-achtige stukjes hebt.
Vet de ovenschotel in met boter.
Schik de schijfjes appel er in en bestrooi de (bruine) basterdsuiker & kaneel.
Voeg er nog een klontje boter aan toe den dank af met het deeg.
Bak 40 - 45 minuten in de oven tot het deeg een bruin tintje krijgt.
Verdeel de crumble op bordjes, serveer met opgeklopte gezoete slagroom
                    