KookJij

Aardappelen met knolselder uit de oven

Een heerlijk aardappelen met knolselder uit de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen met knolselder uit de oven te bereiden

Snij knolselder en aardappelen in blokjes, doe ze in een kookpan met water en citroensap, breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen. Giet af en laat uitlekken, schik de groenten in een ondiepe ovenschotel. Smelt boter in een steelpan, voeg fijngehakte ui toe en laat zacht bakken, roer bloem erdoor en laat 1 minuut meebakken, roer langzaam de melk erdoor, voeg gemalen kaas en kappertjes toe, breng op smaak met peper en zout. Giet de saus over de groenten en zet het geheel in een voorverwarmde oven van 190° gedurende 15 minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst