KookJij

Wat te doen met restjes gepocheerde zalm?

Datum: 15 augustus 2011 Categorie: Column, Oproepjes Reacties: 3

Gisteren had ik een groep eters en heb een hele zalm gepocheerd. Het was erg geslaagd maar er is best veel over gebleven.

Heeft iemand een goed idee wat ik ermee kan doen want weggooien is zonde!

Trouwens er zouden meer recepten moeten zijn die je kunt maken van restjes!

Ik zie graag goede ideeen!

By: gerda koning

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

derbyke

derbyke zegt:
Gerda , je kunt er een zalm salade van maken , of de zalm fijn brokkelen en oprollen in plastiek folie en diepvries in. Vervolgens stukjes afsnijden indien je een gerecht wil bereiden met vis. Zou zeggen fantasie gebruiken er zijn veel mogelijkheden. Groetjes
Hilde.
cocus

cocus zegt:
Verwerk zalm gepocheerd in pasta schotel in kleine snippers gesneden, in spaghetti.

Ook mogelijk, als er wat langere platte plakjes gesneden kunnen worden met belegen kaas, Beemster kaas bij voorbeeld en tuinkruiden en vooraf zacht gepocheerde gedroogde tomaten, géén verse, in lasagne.
kreeftje

kreeftje zegt:
Je kunt er ook een heerlijke preischotel van maken.

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten