KookJij

Snelle kerst twist met uitsteekvormpjes

Datum: 21 december 2014 Categorie: Inspiratie Reacties: 4

De week van kerst is begonnen en om meer in de kerstsfeer te komen zijn deze uitsteekvormpjes ideaal en dan bedoel ik niet alleen om koekjes te bakken.. Wat denk je van een heerlijke cappuccino met stroopwafelsterretjes.

Serveer je warme drank met stroopwafelsterretjes voor een leuke winterse twist. De stroopwafelsterretjes zijn natuurlijk net zo leuk bij een kop thee of een mok warme chocolademelk en kan natuurlijk net zo leuk met andere (stevige) koeken. 

Kerst-stroopwafelsterren-cappuccino


Benodigdheden: uitsteekvorm, stroofwafel, warme drank.

Van plan om met kerst een fruitsalade te maken? Gebruik dan ook uitsteekvormpjes voor het fruit, op eenvoudige wijze is het kerst thema zo toegevoegd!

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Wat een leuk idee, zeg! Toevallig heb ik ook van die leuke vormpjes, dus deze gezellige koekjes komen op de kersttafel! :-)
Tanja

Tanja zegt:
Met uitsteekvormen kun je zoveel leuke dingen! Bv voor de kerstbrunch de roomboter door midden snijden In twee dikke plakken en dan met de kerstboomsteker 2 boterbomen maken. Ik heb wel een grotere vorm en doe dit met roomboter die nog hard is. Ook maar ik van geroosterd brood kerstbomen en kerststerren Met vleesbeleg doe ik dit ook. De restje die afvallen gebruik ik in een salade en in gevulde champignons. De restjes brood worden croutons :-)
Iedereen hele fijne feestdagen en een gezegend 2015
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Tanja, weer leuke inspiraties voor onze KookJij liefhebbers!
Voor jou en je dierbaren ook fijne dagen een mooi 2015 van het KookJij Team.
N-a-dine

N-a-dine zegt:
Nog meer leuke ideeën en goede tips om de restjes te benutten! Bedankt!

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten