KookJij

Een liefdevol ontbijt

Datum: 11 februari 2014 Categorie: Inspiratie Reacties: 1

Aanstaande vrijdag is het weer zo ver, het is dan Valentijnsdag. Een dag waarop je je liefde net een beetje meer kan laten blijken aan degene van wie je houdt. Verras je Valentijn met een bos bloemen, een romantisch diner, een ontbijt op bed of een gezellige avond uit.

Valentijnsdag; commerciële onzin of pure romantiek? Wat je mening ook is, onderstaande ideeën zijn toch de moeite van het bekijken waard. Ben jij van plan om je geliefde te verrassen met een ontbijtje? Met deze ideeën geef je op eenvoudige wijze een liefdevolle twist aan het ontbijt.

Geen tijd op Valentijnsdag, of ben je anti Valentijnsdag? Er is altijd wel een moment of reden te bedenken voor een heerlijk ontbijt zodat je dit nog eens kan toepassen.Het thee-idee misstaat ook zeker niet bij een gezellige high tea, en het eitje werkt natuurlijk altijd hartverwarmend van ontbijt tot aan diner.


Hartvormig ei
Bron: annathered
Recept op KookJij



Theezakje hart
Bron: marthastewart

 

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Nadine hier wordt Valentijn ook wel een beetje gevierd. Hier is het dubbel feest mijn halve trouwboek verjaart op 14 februari, hem dan maar extra verwennen ;-)

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten