KookJij

Quiche van casinobrood met ham, kaas, champignons, paprika en eieren

De bodem van deze quiche bestaat uit plat-gerolde casinoboterhammen. Eerst besmeren met roomkaas en dan beleggen met ham, champignons, paprika. Dan giet je er de los geklopte eieren met kruiden over. In de oven en dan smullen maar.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Quiche van casinobrood met ham, kaas, champignons, paprika en eieren te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onder-warmte.
  2. Bekleed de vorm met bakpapier. Bestrijk het bakpapier met de olie.
  3. Haal de korsten van het brood. Leg de boterhammen in de vorm en maak de boterhammen platter met de deegrol.
  4. Smeer de boterhammen in met de roomkaas.
  5. Strooi er de helft van de geraspte kaas over en bedek dit met plakken ham. Strooi dan de paprika-blokjes, champignons en lente-ui erover.
  6. Klop de eieren los met de mosterd, room, peper, zout en paprikapoeder. Giet dit over de boterhammen. Strooi de rest van de geraspte kaas er nog overheen.
  7. Zet de taart 25-30 minuten in het midden van de over tot de taart een mooie goudbruine kleur heeft gekregen.






Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Heerlijke snelle hartige taart met een bodem van casinobrood. Je kunt hier helemaal je fantasie op los laten zoals ik ook heb gedaan.
Heerlijk bij de lunch met bijvoorbeeld een kopje soep.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst