KookJij

Koolvisfilets met ham

Nieuwsbrief aanmelden

Koolvisfilets met ham

Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Stoom de gekuiste aardappelen en broccoliroosjes gedurende 30 minuten. Kruid de visfilets met provencaalse kruiden, peper en zout. Verpak ze in parmaham en leg de pakketjes in een ingevette ovenschotel. Zet het geheel 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°. Dien op met de aardappelen en groenten, garneer met peterselie.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Je kan de koolvis vervangen door kabeljauw.
De ham kan je vervangen door een andere droge ham.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst