KookJij

Munsterkaasje in bladerdeeg en een biertje

Een heerlijk munsterkaasje in bladerdeeg en een biertje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Claire Jaqeut & Marina Veuillet
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Munsterkaasje in bladerdeeg en een biertje te bereiden

Verwarm de oven voor op 220°C .
Leg het plakje bladerdeeg, met het bijbehorende velletje vetvrij papier op een bakblik.
Snijd het in twee gelijke delen.
Snijd het munsterkaasje in de dikte door, zodat je twee ronde plakken krijgt. Leg op elk stuk deeg een plak kaas en strooi er kummel op.
Vouw het deeg om de kaas en druk de randen stevig aan. Bestrijk het deeg met in eigeel gedoopt kwastje. Zet het bakblik ruim 10 min in de oven.
Schenk een koel biertje in ....en proost op het nieuwe jaar!

Mijn kookverhaal (mia Elsjan)

Ik wens allen een Zalig Nieuwjaar !!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mia7

mia7 zegt:
O ja, ruikt heel sterk Flavia. Is zo lekker ...:p:p:p:p:p
fabita

fabita zegt:
Dat lijkt me erg lekker, Mia. En ik hou van Munsterkaas (ruikt wel heel sterk, hé?)
Groetjes, Flavia:p