KookJij

Recept voor Vermicellisoep met ei

Dit is een Pazablipo recept (Pakje,zakje, blikje of potje) want ik ben maar een hobbykok.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Maaltijdsoepen
Bevat per éénpersoons portie: 188 kCal energie
12.7 Gram eiwit
9.1 Gram vet
13.0 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Dit recept is deels van: Knorr
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Maak de wortel schoon in rasp/snij deze fijn als julienne.
  2. Snij de lente-ui in smalle ringetjes.
  3. Klop de 2 eieren in een schaaltje en zet ze apart.
  4. Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
  5. Voeg, zodra de soep kookt, de soepballetjes, wortel en lente-uitjes toe.
  6. Doe het deksel op de pan (niet helemaal sluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken.
  7. Voeg eieren toe aan de soep (roer met de garde gelijktijdig goed door) en laat nog 2 min. doorkoken.
  8. Garneer de soep met 2 eetl. peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst