KookJij

Recept voor Varkensmignonettes met pittige mosterdsaus en ovengebakken aardappelen

Een heerlijk varkensmignonettes met pittige mosterdsaus en ovengebakken aardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: carrefour
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de krielaardappelen en snij overlangs door. Schik in een ovenvaste schotel met de volledige looktenen en de tijm. Giet er 2 el olijfolie over en meng. Kruid met de fleur de sel en peper. Zet 40 min in de oven en roer de aardappelen af en toe om.
  2. Meng de mosterd, de honing, de rozemarijn, 100 ml water en 1 el olijfolie. Pel en snipper de sjalotten. Kruid beide kanten van de varkensmignonettes met peper en zout. Verhit 1 el olijfolie en kleur de mignonettes langs beide kanten. Haal het vlees uit de pan en bak de sjalotten in dezelfde pan glazig in 1 el olijfolie. 
  3. Giet de sjalotten in een ovenvaste schotel. Schik de varkensmignonettes erop. Bedek met de mosterdsaus. Zet 20 min in de oven samen met de aardappelen. Serveer de mignonettes en mosterdsaus met de gebakken tijmaardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst