Recept
« Terug naar recepten
Rabarberchutney
PT30M
Rabarberchutney
Een heerlijk rabarberchutney recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rabarberchutney te bereiden
Alles goed klein snijden en de ingrediënten in de pan doen en op een zacht vuurtje aan de kook laten komen.
Als de rabarber zacht begint te worden alles onder af en toe roeren goed doorkoken tot een dikke massa ontstaat. Vul de schone potjes en sluit ze goed af.
Als de rabarber zacht begint te worden alles onder af en toe roeren goed doorkoken tot een dikke massa ontstaat. Vul de schone potjes en sluit ze goed af.
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Deze chutney is heerlijk op een boterham met kaas óf bij een kaasblokje ook heerlijk bij de barbeque op elk soort vlees
lilith zegt: