KookJij

Rabarberchutney

Een heerlijk rabarberchutney recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rabarberchutney te bereiden

Alles goed klein snijden en de ingrediënten in de pan doen en op een zacht vuurtje aan de kook laten komen.
Als de rabarber zacht begint te worden alles onder af en toe roeren goed doorkoken tot een dikke massa ontstaat. Vul de schone potjes en sluit ze goed af.

Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)

Deze chutney is heerlijk op een boterham met kaas óf bij een kaasblokje ook heerlijk bij de barbeque op elk soort vlees

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lilith

lilith zegt:
Geweldig, wat een leuk recept! Dit ga ik zeker proberen, Doriet. Dank.:p