KookJij

Pastinaakpuree

Een heerlijk pastinaakpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: knack Weekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastinaakpuree te bereiden

Schil de pastinaken en snij ze in stukken. Kook deze in kokend gezouten water tot ze zeer gaar zijn. Pureer de pastinaak in een groentezeef of keukenrobot. Meng er de olijfolie, nootmuskaat, peper en zout onder. Schep op een bord en rasp er nog wat nootmuskaat overheen. Werk af met een straaltje olijfolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst