KookJij

Notenbrood belegd met ei en een paletje van groenten

Een heerlijk notenbrood belegd met ei en een paletje van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Notenbrood belegd met ei en een paletje van groenten te bereiden

Broccoli in kleine roosjes verdelen.
Tomaatjes halveren.
Champignons in schijven snijden.
Sjalotjes fijn snipperen.
Eikes los kloppen met de room en kruiden.
De groenten in boter even aanstoven en kruiden de eimassa erover verdelen evenzeer de okkernoten, krenten en pijnboompitten,verdeel de kaas er rijkelijk over. Komen er belletjes op het ei zet deze in de oven laat verder gaar bakken in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Leg de laatste minuten het broodje ook in de oven.
Haal alles uit de oven het broodje halveren op bord en serveer het eitje in twee verdeeld erboven op.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst