KookJij

Recept voor Italiaanse bol, gevulde

Een heerlijk italiaanse bol, gevulde recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie: 474 kCal energie
25.1 Gram eiwit
26.5 Gram vet
35.8 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Dit recept is van: ? Uit mijn schoenendoos
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Bak het brood in het midden van de oven in 10 minuten knapperig en laat ze afkoelen.
  3. # Snij een kapje van de bollen en hol deze uit.
  4. Verwarm de oven opnieuw voor op 200 graden.
  5. Bak het gehakt met de knoflookpasta in 5 minuten rul.
  6. Voeg de groenten en de kruiden toe en bak al omscheppend 6 minuten.
  7. Bereidt de bechamelsaus volgens de verpakking in een steelpan en temper het vuur.
  8. Voeg de paturain toe en deze laat al roerend smelten.
  9. Schep de saus door het gehaktmengsel en laat dit geheel al roerend door en door heet worden.
  10. Vul de bollen met het mengsel.
  11. Bak het gevulde brood in 15 minuten in het midden van de oven.
  12. Serveertip: Je kunt natuurlijk ook al afgebakken bollen nemen, dit scheelt tijd, volg dan het recept vanaf #

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst