KookJij

Recept voor Hollands pannetje, jachtschotel

Dit is een Pazablipo recept (Pakje,zakje, blikje of potje) want ik ben maar een hobbykok.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie: 477 kCal energie
43.3 Gram eiwit
24.4 Gram vet
18.1 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Dit recept is van: Maggi
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Maak de sperziebonen schoon en breek ze in stukjes.
  2. Maak de uien ook schoon en snij deze in grove blokjes.
  3. De hamlapjes in blokjes snijden.
  4. Maak de mix aan met het water en roer deze goed door.
  5. Laat de olie in een wok/hapjespan heet worden.
  6. Bak hierin de hamlapjes en spekreepjes even goed aan.
  7. Voeg nu de uien en daarna de sperziebonen toe en roer dit geheel goed door.
  8. Voeg de aangemaakte mix toe en breng het al roerend aan de kook.
  9. Laat vervolgens 30 min. met het deksel schuin op de pan het geheel zachtjes sudderen.
  10. Af en toe even omroeren.
  11. Serveertip: Serveer de schotel met gekookte aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst