KookJij

Recept voor Gegrilde zeebaars met gember, lente-ui en chili

Een heerlijk gegrilde zeebaars met gember, lente-ui en chili recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle-lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Schil de gember en snij 'm in fijne reepjes. Spoel de paprika's en de pepertjes en verwijder de zaadjes. Snipper het pepertje. Snij de paprika in reepjes en de lente-ui in stukjes.


Meng de gember met de sojasaus en pers er de knoflook bij.


Roerbak de groenten en het pepertje 2 tot 3 minuten in de olie. Doe er de fond bij en laat al roerend het vocht verdampen.
Kruid met peper, zout en citroensap.


Kruid de vis met peper en zout. Bestrijk 'm met olie en bak of grill hem goudbruin. Serveer met de groenten en een partje citroen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst