KookJij

Recept voor Breadenbutter pickles

Een heerlijk breadenbutter pickles recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie: / kCal energie
/ Gram eiwit
? Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Canada
Keuken: Amerikaanse
Bron: Toronto star
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Schaaf de komkommers en de uien en snij de paprika's in dunne reepjes. Strooi er het zout tussendoor en een bakje ijsklontjes en doe er het tweede bakje ijsklontjes bovenop. Laat dit 3 uur staan,
schep het tussendoor even om en laat het goed uitlekken in een vergiet. Doe de groenten in een grote pan en voeg er de azijn en kruiden bij. Breng dit alles aan de kook en doe het in de potten, sluit af met schroefdeksel en laat dit op een koele donkere plaats een maand staan voor gebruik . Smakelijk!

Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)

Dit recept heb ik in Canada uit een krant geknipt en maak ik al jaren als de groenten volop te koop zijn in juli of augustus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

anja

anja zegt:
Ik heb het gemaakt en het is HEERLIJK!!
bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
Misschien ter overvloede.... Maak ysblokjes van afgekoeld GEKOOKT water óf mineraalwater uit een flesje (zonder prik).
Omdat je dit recept een maand lang moet bewaren,is het beter dit water te gebruiken;en doe de koelkast op de één na laatste koude stand.Het is misschien maar een idee,maar ik vind het een "veiliger /schoner" gevoel als voedsel lang gemarineerd moet blijven in water.Overigens,doet het helemaal niets af aan dit gerecht,is alleen een tip ter aanvulling.:D:p