KookJij

Beenham

Nieuwsbrief aanmelden

Beenham

Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding


Voorbereiding:

Oven 10 minuten voorverwarmen op 220 graden.

Bereidingswijze:

Zet de ovenstand op 160 graden.
Leg de beenham in een ovenschaal en laat deze 35 minuten garen.
Zet de oven op 90 graden en laat de beenham daarna 50 minuten nagaren.
Haal de beenham uit de oven en snij deze in dunne plakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erik Gerritse

Erik Gerritse zegt:
Enorme mooie tip voor als je het nog nooit heb klaar gemaakt en het lukt altijd dus negeer de verpakking
Willy Davina

Willy Davina zegt:
Ik wou even reageren op Jan die vraagt waar hij Amerikaanse kruiden kan vinden, Ik zou zeggen Jan kijk op rookoven.com naar kruiden hier kun je alles over het roken en kruiden vinden, veel plezier.
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Beste Rachel,
Weet niet of je al antwoord heb op je vraag, maar gerechten kan je altijd warm houden op 70* in de oven; afgedekt kan het wel 4 uurtjes zo blijven.
Heb het geleerd van Herman den Blijker.
Wel late reactie, maar misschien heb je er in de komende tijd wat aan ,ik doe het zo als ik eters verwacht en het gaat niet ten koste v.d. smaak ofzo.
Succes!
whhendriks

whhendriks zegt:
Je kan ook in op de site van Albert Heijn kijken onder recepten daar vindt je ook alles over beenham. En daar zitten ook heel goede en lekkere recepten bij.
 Ank Krab

Ank Krab zegt:
lekker, die beenham.
Lammy Blanken

Lammy Blanken zegt:
Heerlijk die mihoen met beenhamsalade:p
riet

riet zegt:
Leuk.
henry-keijzer

henry-keijzer zegt:
:)
jan.g

jan.g zegt:
Recepten over been ham zou ik graag willen hebben.
Rachel

Rachel zegt:
Ik ga met kerst beenham maken. Normaal heb ik er 1, die braad ik gewoon in de pan, word altijd heerlijk. Maar nu heb ik er 6 nodig, die wil ik eerst alleen rondom braden in de pan, en dan nagaren in de oven. Liefst niet al te lang zodat ik ze eigenlijk alleen warm kan houden. Hebben jullie enig idee hoe ik dit kan doen (hoe warm, en hoe lang) ? Alvast bedankt!