KookJij

Recept voor Aubergineschotel

Een heerlijk aubergineschotel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie: 618 kCal energie
56.3 Gram eiwit
39.5 Gram vet
6.4 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Dit recept is van: ? Uit mijn schoenendoos
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Verwijder de steelaanzet van de aubergines en snij ze in blokjes.
  3. Pel en snipper de uien.
  4. Snij de kalkoen in blokjes.
  5. Verhit de boter in de wok en bak de spek iets uit.
  6. Voeg de kalkoen toe en bak deze aan.
  7. Voeg de ui en de stukjes aubergine toe en bak het geheel al omscheppend ca 5 minuten.
  8. Los het bouillonblokje op in het kookvocht en breng op smaak met peper.
  9. Vul de ovenschaal met het kalkoenmengsel.
  10. Strooi er de kaas overheen.
  11. Zet de ovenschotel 15 minuten in de voorverwarmde oven en laat de kaas iets bruin worden.
  12. Serveertip: Lekker met rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst