KookJij

Geposte recepten zelf eerst maken

Datum: 10 september 2012 Categorie: Column, Algemeen Reacties: 6

Vooraf wil ik graag zeggen dat ik de blog erg leuk vind, je komt er vaak nuttige tips tegen.

Mijn mening is, dat ik zinvol vind dat geposte gerechten eerst zoveel mogelijk zelf worden gemaakt.

Ik lees mooie, maar vrij bewerkelijke recepten en vraag me dan af, heeft men het zelf al geprobeerd.

Ook omdat ik er soms vragen over heb, die dan niet beantwoord kunnen worden.

Natuurlijk geven nieuwe recepten altijd een kick, en daar ben ik ook blij mee.

By: Hans de Vos

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Els

Els zegt:
Je hebt helemaal gelijk!!!!!
Grietje56

Grietje56 zegt:
Ik ben het helemaal eens met Hans, tést eerst je recepten die je plaatst, dan kun je ook antwoord geven op reacties/vragen die er komen.
Wat ik ook nog 'kwijt' wil is het 'commentaar' op recepten die geplaatst zijn:
"ik gebruik dit of dat, of dát zal ik er noooooit voor gebruiken", en noem het nog maar op.
Ik zou willen adviseren aan allen die 'commentaar' geven op recepten (of hoe op recepten wordt gereageerd). > Zet aub zelf je eigen recept op de site?!
Zodat een ieder het recept (met de nodige ingredienten) zélf kan bepalen en uitzoeken?! De ene Chili Con Carne is de andere niet en als jullie je eigen receptje plaatsen kan ik zélf kiezen welke me het lekkerst lijkt?
Mij maakt het niet uit hoeveel bv. Chili Con Carnes erop staan, als ik de goeie of lekkerste maar kan vinden.
Ik word een beetje 'melig' van al dat commentaar op recepten.....
En....mensen die zicht 'storen' aan de 'reacties' op de recepten waarvan/-bij men enthousiaste reacties over heeft omdat men bekend is met het recept of eigen ervaringen....>klik ff door, dat scheelt ergernis en voor de mensen op kookjij.nl is het weer een ervaring rijker.
Duzzzzz, lieve lezers....aan- en opvulling hoeft niet (plaats je eigen recept) maar alle ervaringen van onze kokkies zijn welkom op de site, denk ik?
Of valt dat onder de categorie: "De beste stuurlui staan aan wal?"
Ik spreek helemaal voor mezelf als ik zeg: "I love this site"!! :-)
gea

gea zegt:
He Hans en Grietje,

Ben het helemaal met jullie eens.
Komen jullie es in mijn
huisje eten?
Veel lieve groeten van "De heks"
hugocnx

hugocnx zegt:
Ja, Els en Grietje...dat is nou net het punt wat er werd aangeroerd door Hans de Vos.
Je kunt je belangrijk maken door een recept te schrijven/copieren en dan nog wordt er door de auteur m/v niet gereageerd op feedback. Nee, natuurlijk niet want er is geen inhoudelijke kennis en ervaring aanwezig om reactie te geven.
Als je iets echt zelf hebt gemaakt, weet je wat er aan de hand is en het minste wat je tegenwoordig kunt doen is er een foto van je eigen 'ding' bij te voegen.
Ik ben 25 jaar eigenaar/chefkok geweest en weet waar het op aankomt. Wil je wat weten dan kun je me altijd benaderen.
Griet, Hugo
Gerda

Gerda zegt:
Ook ik ben het met Hans eens, het is leuker om een recept eerst te maken/proberen en dan een foto bij het recept te plaatsen. En natuurlijk zijn er tientallen recepten van allerlei gerechten, bruine bonen, erwten en ga zo maar door soep. Het is juist erg leuk om je eigen recept uit te proberen en MET FOTO op de site te plaatsen. Ik hoop erg veel verschillende recepten te zien van zeer eenvoudig tot (heel) ingewikkeld.
Hartelijke groetjes aan iedereen van Gerda
Derbyke

Derbyke zegt:
Dames en heren het voornaamste is genieten van elkaars recepten, ik ben ook maar een gewone werkende huisvrouw die geniet van het koken. Het voornaamste is elk gerecht dat je met liefde maakt en het smaakt voor het hele gezin dat is het voornaamste. Of ze het nu copieren of niet geef je eigen eigen look aan het recept en het zal zeker smaken.
Vriendelijke groetjes Derbyke & Elmo

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten