KookJij

Zeeduivel met tomaten

Een heerlijk zeeduivel met tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Proeven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeeduivel met tomaten te bereiden

1. Vet een ovenschaal lichtjes in met wat olijfolie. Schik de plakjes courgette in de schaal en besprenkel ze lichtjes met olijfolie.
2. Doe er de wijn en de helft van de olijfolie bij. Kruid met peper en zout. Zet 15 minuten in een warme oven van 200°C.
3. Spoel het overtollige zout op de kappertjes weg onder koud water. Laat ze uitlekken.
4. Leg de gekruide vis op de courgette. Verdeel er de kappertjes over. Schik de kwartjes tomaat op de vis. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
5. Zet 25 tot 30 minuten zonder deksel in een warme oven van 175°C.
6. Lekker met gekookte aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

alfreda hoorne

alfreda hoorne zegt:
zeer lekker, eenvoudig, super