KookJij

Zalm uit de oven

Een heerlijk zalm uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm uit de oven te bereiden

Bestrijk 4 velletjes aluminiumfolie met boter en leg 1 moot per stuk in het midden.Besmeer de moten met créme fraïche en mosterd en besprenkel ze met citroensap en witte wijn.Maak op smaak met zout en peper en leg de garnalen op de vis.Vouw het aluminiumfolie dicht,zodat er een pakketje ontstaat.Stop ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

caroguzzi

caroguzzi zegt:
mmmm, dat ga ik vanavond maken, bedankt !
Catharina

Catharina zegt:
Verrukkelijk...volgens mijn kritische echtgenoot:)
bon

bon zegt:
Lekker.
Daphne Scherbeijn

Daphne Scherbeijn zegt:
Heerlijk!!!!:)
Sonny

Sonny zegt:
Lijkt me heerlijk :p
wil

wil zegt:
Heel lekker en eenvoudig te maken.
paola

paola zegt:
Ga het voor onze kinderen en klein kinderen maken.
HSlijp

HSlijp zegt:
Hoi,

Dit lijkt mij lekker om te maken.
Mopje

Mopje zegt:
Heb deze zalm geserveerd op: eerst aardappelpuree op het bord. Daarop verse gare spinazie, hierop de vis en dan rondom het geheel een saus, gemaakt van een bechamelsaus (gewone witte saus) en hierin een beetje tom. ketchup. Dan wordt de saus mooi roze....... Mijn vrienden vonden dit erg professioneel !!!
Miranda

Miranda zegt:
Ik ga het recept morgen voor vrienden maken, ben benieuwd.
fabita

fabita zegt:
Gisteren dit recept gemaakt. Smaakte voortreffelijk en lekker makkelijk.:p
janny

janny zegt:
Ga dit vandaag eens uit proberen,lijk me lekker:p
Marieke

Marieke zegt:
Super snel, makkelijk te maken en echt ontzettend lekker! Voor kids laat ik de mosterd achterwegen. Vandaag simpel met gekookte worteltjes met peterselie en nieuwe gebakken krielen.:D
paula

paula zegt:
Super.
Dick

Dick zegt:
De moten bestrooien met zout, peper en dille. Daarna insmeren met boursin cuisine en de zalm en het verhaal afmaken met grofgesneden soepgroenten. Niet te lang in de oven!