KookJij

Zalm Curry (Met Rode Curry van Thai Onoff Spices)

Nieuwsbrief aanmelden

Zalm Curry (Met Rode Curry van Thai Onoff Spices)

Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 - 6 personen
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

1).Maak een homogeen mengsel van de Onoffspices uit het zakje, de kokosmelk, de suiker, Nam Pla, koriandersteeltjes, sereh, ui, knoflook en 2 eetlepels rijstolie in de keukenblender.
2).Smeer hiermee de vleeskant in van de zalmzijde en laat die dan afgedekt in de koeling 30 - 45 minuten marineren.
3).Leg de zalmzijde vervolgens, bedekt met een stuk alu-folie, op de velzijde op de BBQ of op de grill en laat de vis 10 minuten liggen.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef er jasmijnrijst bij en garneer af met limoen en korianderblad.
Geef hierbij een zoetzure komkommer-tomatensalade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst