KookJij

Yufka met gehakt en spinazie

Een heerlijk yufka met gehakt en spinazie recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Turkije
Keuken: Balkan
Bron: turks kookboekje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Yufka met gehakt en spinazie te bereiden

Bak het gehakt aan en prak fijn met een vork.
Voeg spinazie en knoflook toe, bak nog even mee.
Kruid met peper en zout.
Vul er de yufka blaren met en vouw dicht.
Bestrijk de Yufka's met eigeel.
Bak af in een voorverwarmde oven van 220°c in ca 20 minuten.
Lekker met paprika-tomatensaus

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

will

will zegt:
Je kan ze wel invriezen maar dan niet eerst frituren.
anja

anja zegt:
Ik heb er nog kleine stukjes zoete aardap bij gedaan.
Wij vonden het een lekker recept. prima