KookJij

Worstkruidenmengsel; net iets anders

Een heerlijk worstkruidenmengsel; net iets anders recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 40 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jan A.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Worstkruidenmengsel; net iets anders te bereiden

Alle bestanddelen in de kom storten en net zo lang blijven omroeren tot er op het oog een homogeen mengsel is ontstaan.
In totaal hebben we 14 eetlepels kruiden gebruikt, dat is dus een hoeveelheid van 14 x 15 cc = 210 cc.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Voor elke 500 gram vlees gebruiken we 20 cc van dit mengsel om op smaak te brengen .Minder geeft een gebrek aan smaak en het lijkt goed om in ieder geval niet meer dan 25 cc te gebruiken voor 500 gram worstvlees.
Aangezien het zoutgehalte vrij laag zal zijn (± 4 gram per Kg vlees),moeten de worsten vrij snel worden geconsumeerd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst