KookJij

Warm gemarineerde heilbotmedaillon

Een heerlijk warm gemarineerde heilbotmedaillon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: culinair net
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Warm gemarineerde heilbotmedaillon te bereiden

Klop de wijn samen met de azijn, olie, peper en zout met behulp van de staafmixer tot een gladde dressing.. Ontvel de tomaten, snijd ze in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Bereiding:
Was de heilbot onder de koude kraan en dep de vis droog met keukenpapier Leg de heilbot in een ingevette ovenschaal en schenk hier ruim dressing over. Verdeel de tomaatblokjes en kappertjes over de vis en zet de schaal vier minuten in de op 180°C. voorverwarmde oven.

Serveren:
Haal de sla door de rest van de dressing en verdeel de blaadjes over vier borden.
Neem de heilbot uit de schaal en leg de vis op de sla. Schenk wat dressing over de vis en strooi de croutons rond het gerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst