KookJij

Volkorentabouleh

Een heerlijk volkorentabouleh recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: receptenweb
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Volkorentabouleh te bereiden

Schil de komkommer en snijd deze in hele kleine dobbelsteentjes. Ontvel de tomaten (30 seconden dompelen in kokend water) en snijd deze eveneens in kleine stukjes, maar zorg dat al het vocht behouden blijft.

Meng vervolgens de komkommer en de tomaten met de griesmeel, de peterselie, de munt, het citroensap en de olijfolie.

Naar smaak peper en zout toevoegen en vervolgens tenminste 6 uur in de koelkast zetten en af en toe omroeren zodat de massa luchtig wordt.

Versieren met kleine uitjes en muntblaadjes en koel opdienen.





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst