KookJij

Visragout met champignons en kreeftensaus

Een heerlijk visragout met champignons en kreeftensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visragout met champignons en kreeftensaus te bereiden

Ui snipperen en in olie fruitten.
Halveer de champignons en bak deze kort mee, afblussen met de wijn.
Een paar minuten stoven, soep en creme fraiche doorroeren.
Op smaak brengen met citroensap, zout, peper, en drank.
Snij de zalm en kabeljauw in niet te kleine blokjes en doe deze bij de saus. Laat dit tegen de kook aan in 2-3 minuten gaar worden en roer zo min mogelijk. Schep de garnalen erdoor en bind de saus indien nodig.
Lekker met rijst en peultjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst