KookJij

Verborgen gekookte eieren in cocktail-garnalensaus

Een heerlijk verborgen gekookte eieren in cocktail-garnalensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Verborgen gekookte eieren in cocktail-garnalensaus te bereiden

Bereid eerst de saus, meng de mayonaise met de slagroom en tomatenketchup en roer het tot een gladde massa.
Voeg daarna de gembersiroop en citroensap toe. Breng de saus op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Hak de garnalen goed fijn en meng deze samen met de helft van de bieslook door de saus.
Steek uit de boterhammen 18 ronde toastjes en bak deze goudbruin in de oven.
Halveer de eieren over de lengte en plaats 4 helften per persoon op de ronde toastjes op borden. Bedek de eieren met de cocktail-garnalensaus en garneer met de overige bieslook en veldslablaadjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst