KookJij

Varkensrollade met appelsaliechutney

Een heerlijk varkensrollade met appelsaliechutney recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkensrollade met appelsaliechutney te bereiden

Kneus de jeneverbessen en de peperkorrels en snij de ui in halve ringen.
Voeg alle ingredienten samen en breng het geheel aan de kook.
Laat de varkensrollade in het vocht op een laag vuur in ongeveer 2 uur gaar worden.
Chutney:
Meng suiker, azijn, knoflook, gember, kruidnagel, kardemom, citroensap, mespuntje zout, cayennepeper en kurkuma in een pan.
Kook dit mengsl 10 minuten in op een matig vuur.
Voeg de appels, abrikozen en rozijnen toe; laat het mengsel vervolgens 5 minuten zachtjes koken.
Hak de salie fijn en voeg deze als laatste toe aan de chutney
Proef of de chutney op smaak is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
addie,
Met veel plezier gedaan,
a.s. vrijdag is het weer kookavond.
Jij ook veel plezier met het koken :);)m.v.g. Bert
addie

addie zegt:
Hoi Bert,

Je recepten zien er weer toppy uit, vooral deze appelchutney. bedankt.
Kookgroetjes, Addie.