KookJij

varkensfilet met mosterdhoningsaus

Nieuwsbrief aanmelden

varkensfilet met mosterdhoningsaus

Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Wrijf het vlees in met de mosterd. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Verwarm de boter op een matig vuur, braad het vlees aan beide kanten aan en voeg de bouillon toe. Temper het vuur. Keer en bedruip het vlees regelmatig. Roer de honing en 1 eetl tijmblaadjes door de jus. Laat het vlees op een matig vuur in 30 minuten gaar worden. Neem het vlees ui de pan en laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Roer de crèmefraiche door de jus en maak deze verder op smaak met zout en peper en nog wat verse tijm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst