KookJij

Vakantie: visje loupe de mer op een druillige avond

Een heerlijk vakantie: visje loupe de mer op een druillige avond recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie: visje loupe de mer op een druillige avond te bereiden

Bak de visjes ingekerfd en zeer goed gekruid aan in boter.
Kook de aardappelen in blokjes gesneden beetgaar.
Wortel in schijven snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Boontjes in twee snijden.
Sjalotje in blokjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar goed gekruid aan.
Voeg de aardappelenblokjes en mosterd toe.
Roer alles goed onder elkaar.
Serveer alles goed warm op vakantiebordje.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept uit de vakantiedoos van Derbyke & Elmo juli 2012

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst