KookJij

Stokbrood met pikant gehakt uit de oven

Nieuwsbrief aanmelden

Stokbrood met pikant gehakt uit de oven

Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Bron: spar
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Meng het gehakt met het ei en voeg dan de overige ingrediënten toe Breng dit op smaak met peper en zout. Als de massa te slap is, eventueel wat paneermeel toevoegen. Snijd nu de stukken stokbrood bovenlangs door tot aan de bodem en vouw ze open. Verdeel de gehaktmassa in 4 gedeeltes en vorm er lange cilinders van in de lengte van het stokbrood. Leg in ieder stuk stokbrood een gehaktrol en bestrooi ze met wat paneermeel. Zet de stokbroodjes op een ovenplateau en bak ze gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven op 180ºC. in ca. 15 minuten. Serveer zo warm mogelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept


wilmakorssen zegt:
Wat is lekker hierbij,
salade of?