KookJij

Spinaziedip in brood

Een heerlijk spinaziedip in brood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Uit: Rudolphs kookboek Samen koken
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spinaziedip in brood te bereiden

Pureer alle ingrediënten behalve het brood in de keukenmachine tot een gladde dip.
Snijd de deksel van het brood en hol het brood uit, zo veel mogelijk in grote stukken.
Schep de spinaziedip in het uitgeholde brood en zet de deksel er weer op. Serveer met de stukken brood.
Succes verzekerd met deze spinaziedip! Serveer hem bij de borrel in plaats van een kaasplankje. Naarmate de vulling minder wordt, breek je de randen van het brood langzaam af.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ik

ik zegt:
ik ben zelf vegentarier
en dit is een heel goed recept
Willemien uit Canada

Willemien uit Canada zegt:
Hoi Doortje,
Gebruik ook eens een pakje preisoep of uien soep ipv groentensoep heerlijk geeft een andere smaak.Groetjes Willemien:p:p