KookJij

Spaanse Kebab

Een heerlijk spaanse kebab recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 23 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaanse Kebab te bereiden

Het varkensvlees in 2 cm grote stukken snijden en marineren met knoflook, peterselie, citroensap, olijfolie en peper. 1 uur in de ijskast laten rusten en tegelijkertijd de bamboespiesen in water laten weken (tegen verbranding).
Na dat uur het vlees op de spiesen steken en in 4-5 minuten op de hete grill bakken. Het vlees daarna garen in een voorverwarmde oven van 170 °C.
Alle ingrediënten (behalve de citroenen) voor de paprikadressing door elkaar roeren.
De spiesen voor het serveren met paprikadressing bedruipen en met citroenkwarten garneren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

AnnikaT

AnnikaT zegt:
Ze heten hier in Spanje Pincho's en bovenop de spies wordt een stuk stokbrood gestoken. Lekker!!
willem boer

willem boer zegt:
Lijkt me heerlijk.... ik neem hem mee en ga hem maken Tnx;)