KookJij

Soep met koude schotel

Een heerlijk soep met koude schotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 200 min
Personen: 6-10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep met koude schotel te bereiden

Begin met de rudvlees te trekken in ruim water met wat zout, dit tot het goed gaar is en makkelijk losse draarjes wordt. Kook ook de aardappelen tot ze gaar zijn en giet ze af en stamp ze.
Haal het gare vlees uit de boullon en maak dit los en laat ook afkoelen. Doe het bij de aardappelen.
Maak witlof en uien schoon en snijd dit fijn
witlof en 2 uien in de aardappelen, ook de boontjes uitlekken er bij + de 2 potten sandwichspred, voeg daarbij zout en peper, + een grote lepel maynaise.
Laat massa rusten in de koelkast voor de andere dag.

Maak de soep af met verse groente en pakje soep, deze behoeft niet veel meer, want de kracht van het vlees maakt al de volle smaak .

Mijn kookverhaal (jantje roos)

Dit recept is geweldig voor party, verjaardag en dergelijke, want men kan het te voren maken.
Ook uitbreiden met stokbrood of broodjes, heeft men de handigheid er van (makkelijk) dan is het zo gedaan, rekening houden met de kook tijd van het vlees.Men zal genieten van de volle smaak van de salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

leonie

leonie zegt:
een super recept!!
erg lekker,
erg makkelijk
wat wil je nog meer?:)