KookJij

Rundvleesschotel in een cranberry-portsaus

Een heerlijk rundvleesschotel in een cranberry-portsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: frans kookboekje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rundvleesschotel in een cranberry-portsaus te bereiden

Bestrooi het vlees met zout en peper. Doe in een braadpan wat olijfolie samen met de boter en bak het vlees in 10 minuten bruin. Doe de helft van de port erbij. Maak de cranberry's volgens de verpakking (beetje water, suiker en de cranberry's erbij). Als de cranberry's klaar zijn even helemaal fijn maken en doe dit bij het vleesgerecht. Doe nu de laatste port bij het vlees. Bak de champignons even apart en voeg ze dan toe aan het vleesgerecht. Laat dit op een zacht vuurtje lekker 2-3 uur sudderen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst