KookJij

Rabarbercompote van de boerenbuiten

Nieuwsbrief aanmelden

Rabarbercompote van de boerenbuiten

Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Verwijder de bladeren en draden van de rabarber.
Snij in grove stukken.
Neem een grote pot, rabarber, limoncello, suiker en honing toevoegen.
Laat dit alles +/- 25 min op een matig vuur koken.
Vul de potjes, deksel erop en laat afkoelen.
Deze compote of spijs kan je serveren op een boterhammeke met platte kaas evenzeer gewoon op de boterham ofwel zeer geschikt voor met een bolleke vanille ijs.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept


derbyke zegt:
Graag gedaan Rientje :);):p

rientje zegt:
Bedankt Hilde Groetjes v ons;)

derbyke zegt:
Vandaag zelfs voor dessert gebruikt op de appel-rabarbercake met een bolletje ijs. Recept komt eraan een van deze dagen ;-)

Anna zegt:
Mmmmmmmm.......;):):D