KookJij

Rabarbercompote van de boerenbuiten

Een heerlijk rabarbercompote van de boerenbuiten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rabarbercompote van de boerenbuiten te bereiden

Verwijder de bladeren en draden van de rabarber.
Snij in grove stukken.
Neem een grote pot, rabarber, limoncello, suiker en honing toevoegen.
Laat dit alles +/- 25 min op een matig vuur koken.
Vul de potjes, deksel erop en laat afkoelen.
Deze compote of spijs kan je serveren op een boterhammeke met platte kaas evenzeer gewoon op de boterham ofwel zeer geschikt voor met een bolleke vanille ijs.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Graag gedaan Rientje :);):p
rientje

rientje zegt:
Bedankt Hilde Groetjes v ons;)
derbyke

derbyke zegt:
Vandaag zelfs voor dessert gebruikt op de appel-rabarbercake met een bolletje ijs. Recept komt eraan een van deze dagen ;-)
Anna

Anna zegt:
Mmmmmmmm.......;):):D