KookJij

Polderaardappel gevuld met garnaaltjes en Hollandse saus

Een heerlijk polderaardappel gevuld met garnaaltjes en hollandse saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Polderaardappel gevuld met garnaaltjes en Hollandse saus te bereiden

Kook de aardappel gaar in de schil, snijd er een schijfje af en lepel hem halfleeg. Meng de aardappelpulp met wat room en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Hollandse saus: klop op een zacht vuurtje de eidooiers op met de witte wijn. Neem van het vuur zodra de eidooiers beginnen te binden en roer er langzaam de geklaarde boter onder.
Schik het aardappelmengsel in het midden van het bord. Leg er de uitgeholde warme aardappelen op en vul met de garnalen. Overgiet met de Hollandse saus. Garneer met wat tomatenreepjes en bieslookpijpjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst