KookJij

Pizza met biologische Bastiaansen kaas

Een heerlijk pizza met biologische bastiaansen kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kaas.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pizza met biologische Bastiaansen kaas te bereiden



Verwarm de oven voor op 200˚C. Rol het deeg uit op 2 met bakpapier bekleden ovenplateau's. Smeer ze beide in met de tomatensaus.
Rasp de verschillende soorten kaas. Snij de ui in ringen, was en snij de paprika in repen. Laat de artisjokharten uitlekken en snij ze doormidden. Laat de olijven en de tonijn uitlekken.
Garneer 1 pizza met 1 helft tonijn en ui en 1 helft ham en paprika. Garneer de andere pizza met artisjok en de olijven.
Bestrooi elke pizza helft met een andere soort Bastiaanse kaas.
Bak de pizza's in ca. 12 min af in de hete oven. Haal ze uit de oven. Bedruppel met de olie en verdeel de rucola erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
@liske kan inderdaad ook met gewone kaas maar dit gerecht was nu eenmaal met biologische en daar zijn ook liefhebbers voor;):):)
liske

liske zegt:
Ook lekker met normale kaas: dat biologische blijkt overigens niet beter voor je te zijn dan "gewoon" eten!