KookJij

pesto van geitenkaas en koriander

Een heerlijk pesto van geitenkaas en koriander recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
  2. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: willem
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe pesto van geitenkaas en koriander te bereiden

werkw: pureer de knoflook, lime, koriander en pijnboompitten
in een cutter. kort cutteren anders sla je de
structuur kapot
giet de olijfolie erbij langzaam toevoegen
voeg de kazen en mascarpone erbij,draaien tot een
dikke saus ontstaat. mag best wat grover zijn!
opsmaak brengen met z/p eerst proeven!



Mijn kookverhaal (willem tilborghs)

uit de italiaanse keuken met een oosters knipoog

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst