KookJij

PerPasta alla Puttanesca met mediterrane groenten

Een heerlijk perpasta alla puttanesca met mediterrane groenten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Rio Mare
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe PerPasta alla Puttanesca met mediterrane groenten te bereiden

Breng een ruime pan met water aan de kook en voeg zout toe. Snijd de courgette en de ui in schijfjes en de paprika in reepjes. Snijd de aubergine doormidden, en daarna in kleine reepjes.
Laat de ui in een koekenpan bruin worden met wat olie, voeg alle groenten toe en kruid met zout en marjolein. Laat alles 15 minuten stoven, terwijl je blijft roeren.
Voeg de pasta aan het kokende water toe. Giet de gare pasta af en doe hem terug in de pan samen met de PerPasta. Roer goed om. Voeg de groenten toe en dien warm op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
;):):)
Lia Olthof

Lia Olthof zegt:
Alweer bewezen: een mens is nooit te oud om te leren. Hartelijk dank.
fijnproever

fijnproever zegt:
Hallo Lia Olthof, dit zijn blikjes tonijn van Rio Mare om bij pasta gerechten toe te voegen. Hieronder de link waar je meer info kan terugvinden

http://www.riomare.be/NL/producten/kant-en-klaar/per-pasta.html

;)
Lia Olthof

Lia Olthof zegt:
Ik weet niet wat een blikje per pasta a la putanesca is. Kunt U het mij vertellen a u b.