KookJij

Pasta met gehaktkruidensaus

Een heerlijk pasta met gehaktkruidensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4-5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met gehaktkruidensaus te bereiden

Gehaktkruidensaus :
Rul het gehakt totdat het bruin is en doe de fijngesneden uitjes erbij samen met de spekjes.
Als de uien glazig beginnen te worden, kunnen de
champignons ( in plakjes gensneden) en de courgette (in halve plakjes gesneden) erbij.
Als de groente zacht is, dan kan de pesto erbij.
Even bakken en tenslotte de Boursin toevoegen.
Eigenlijk dus alle ingrediënten één voor één toevoegen.
Dit serveren met pasta tri-colore en een tomatensalade met mozzarella, verse basilicum en knoflookolie.
Een lekker glas Chianti erbij en de Italiaanse maaltijd is af !

Mijn kookverhaal (Yvonne Frencken)

Bon apetit !!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

liske zegt:
Lijkt me lekker, ook al past het niet direkt in de categorieën die jij aangeeft.
judith

judith zegt:
Hoi, met judith, lijkt me lekker:)